viewBox="0 0 1090.854 610">

Waarderegeling

Juridisch advies bij verkoop in aardbevingsgebied

Juridisch advies bij verkoop woning in Noordoost-Groningen Heeft u onlangs uw woning in Noordoost-Groningen verkocht? Denkt u dat de verkoopprijs van uw huis aantoonbaar lager was als gevolg van het risico op aardbevingen door gaswinning uit het Groningen-gasveld? Met de Waarderegeling van NAM kunt u hiervoor compensatie aanvragen.

Waarderegeling
Compensatie bij verkoop

Heeft u onlangs uw woning in Noordoost-Groningen verkocht? Dan zijn wij van mening dat u in veel gevallen schade heeft geleden vanwege een verminderde waardeontwikkeling van uw woning  als gevolg van het risico op aardbevingen door gaswinning uit het Groningen-gasveld. Met de Waarderegeling van NAM kunt u hiervoor compensatie aanvragen indien uw woning in een van de navolgende gemeenten ligt:

  • Appingedam
  • Delfzijl
  • Midden-Groningen
  • Loppersum
  • Ten Boer
  • Het Hogeland

De Rechtswinkel Veendam begeleidt u graag in deze procedure door u volledig te ontzorgen. Indien u van onze begeleiding gebruik wenst te maken dan kunt u het contactformulier hiernaast invullen. Vervolgens begeleiden wij het traject van begin tot eind (contact met kopers (huurder van kopers), NAM, Arcadis, taxateurs, beoordelen van het rapport, advisering over het rapport, het schrijven van reacties ter voorbereiding op een eventuele driesdeskundigentaxatie, de begeleiding gedurende de driedeskundigentaxatie, een mogelijke rechtszaak en de gehele administratieve afhandeling) waarbij wij nauw samenwerken met externe (niet NAM-gerelateerde) taxateurs met als doel om uw daadwerkelijk geleden schade door de NAM te laten vergoeden.

Heeft u al gebruik gemaakt van de waarderegeling en heeft u geen uitkering ontvangen of komt u niet in aanmerking voor deze regeling, dan gaan wij graag met u op zoek naar de mogelijkheden om alsnog voor een schadevergoeding in aanmerking te komen.

Aanmelden voor de Waarderegeling

Voor een goede beoordeling van uw situatie verzoeken wij u het formulier hieronder in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen voor meer uitleg of een aanvraag.

Waarderegeling
reCAPTCHA

Klantenpas

Speciaal voor de rechtsbijstand abonnementen hebben wij een klantenpas ontwikkeld. Hiermee bent u altijd verzekerd van onze directe hulp. Op de klantenpas staat ons telefoonnummer en bezoekadres. Met uw persoonlijke klantnummer kunnen wij direct uw dossier inzien wanneer u ons nodig heeft. Daarnaast vindt u een QR code op de pas waarmee u direct naar de belangrijkste informatie over het abonnement gaat

Ik wil een klantenpas
Klantenpas Klantenpas